Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Privat investor med omdannelsesplan køber misbrugs- og flygtningecenter

Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme har netop solgt det 2.240 kvm store og tidligere misbrugs- og asylcenter Foldbjergcenter i Vrå i Nordjylland. Køberen, som er Alex Poulsen Ejendomme ejet af Alex Poulsen, Brovst, vil omdanne stedet til et bosted for psykisk sårbare borgere.

Ejendommen har et grundareal på 37.131 kvm.

Foldbjergcenter har tidligere huset Nordjyllands Amts primære behandlingstilbud til misbrugere. Herefter blev stedet omdannet til et asylcenter, og nu er det blevet solgt til Alex Poulsen Ejendomme, der altså har planer om at åbne et privat bosted for psykisk sårbare borgere. Alex Poulsen er indehaver af det private bosted Fønix i Tranum.

– Vi oplever, at flere og flere ønsker at få plads på vores bosted i Tranum, og derfor besluttede vi at gå på jagt efter et sted til en ny afdeling. Det er svært at finde et sted med mange kvm samlet, så ofte er det statslige bygninger, som er store nok til vores behov. Derfor var det virkelig som at finde en nål i en høstak, da vi stødte på Foldbjergcentret i Vrå. Nu er planen, at vi skal have ansat 35 medarbejdere, og så åbner vi til efteråret, siger Alex Poulsen.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget.

Freja Ejendomme er statens ejendomsselskab, der erhverver ejendomme fra staten og regionerne ud fra en målsætning om at videresælge med størst mulig avance.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder