Hotellet Herman K. Foto: Brøchner Hotels

Brøchner Hotels indstiller driften af Herman K

Brøchner Hotels indstiller driften af hotellet Herman K og overdrager hotellet på Bremerholm i København K til ejeren, Dansk Management Group. Det sker ’som led i strategisk fokus på boutique-hotelkædens kerneforretning og fremtidige ekspansion’, oplyser Brøchner Hotels, som åbnede hotellet for præcis to år siden.

– Det har været en svær beslutning, særligt fordi det påvirker vores kollegaer. Hotel Herman K har skilt sig ud og været med til at sætte København på verdenskortet – ført an af dygtige og passionerede kollegaer. Men vi har længe før coronakrisen lagt en ny strategisk retning, hvor vi ønsker at fokusere på vores kerneforretning, de resterende boutique-hoteller og ekspansion til resten af landet. Det er der, vi ser det største potentiale for Brøchner Hotels – særligt i et nyt marked på den anden side af coronakrisen, siger Nickolas Krabbe Bjerg.

Han tiltrådte som adm. direktør i Brøchner Hotels i april 2019 efter Karim Nielsen.

Coronakrise har fremskudt planen
– Den tragiske situation, som vi og resten af verdens erhvervsliv befinder os i, har medført, at prioriteringen er foretaget nu, forklarer Nickolas Krabbe Bjerg.

Overdragelsen af Herman K er led i en strategisk prioritering, der handler om at fremtidssikre Brøchner Hotels og skabe en virksomhed i vækst. Det indebærer fokus på de dele af forretningen, der har det største vækstpotentiale for boutique-hotelkæden, forklarer Nickolas Krabbe Bjerg.

– Langsigtede strategier er vigtigere end nogensinde før. Det er vigtigt, at vi udviser ansvarlighed og rettidig omhu for vores forretning, så vi kan se ud over den situation, vi lige nu befinder os i, siger Nickolas Krabbe Bjerg.

Brøchner Hotels overdrog med øjeblikkelig virkning Herman K til Dansk Management Group onsdag den 20. maj.

Søren Brøchner-Mortensen er tredjegenerationshotelejer og manden bag Brøchner Hotels.

Vil opgradere hotellet
Frantz Longhi, ejer af Dansk Management Group, som blandt også ejer designhuset Paustian og designfirmaet Warm Nordic og en række toprestauranter siger.

– Vi ser i Dansk Management Group frem til at drive hotellet videre i den høje standard, som hotellet har etableret sig i som 5-stjernet hotel. Hotellet fik sidste år Renoverprisen af Realdania og Grundejernes Investeringsfond som Danmarks flotteste renovering med stor vægt på bæredygtighed. Dansk Management Group vil nu opgradere hotellet yderligere med nye møbler og inventar og ser frem til at byde gæster velkommen i det opgraderede hotel cirka den 1. juni.

Fakta: Brøchner Hotels

  • Brøchner Hotels er en boutique-hotelkæde med fem luksuriøse boutique-hoteller i København og et designhostel på vej i Aarhus
  • Hotellernes lokationer tæller blandt andet Carlsberg-bryggeribygninger, en funkis-hotelbygning og en tidligere bank
Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder