Hvem er magthaverne i den danske ejendomsbranche i 2020?

Hvem er det egentlig, der bestemmer udviklingen i den danske ejendomsbranche? Hvem er de gode forbilleder, og hvem har magten. Det har Estate Media besluttet at undersøge, og i dag skydes ranglistningen af de mest magtfulde i ejendomsbranchen i gang.

50 beslutningstagere er på listen, som vi nu giver dig mulighed for at rangliste. Hvem er de mest indflydelsesrige?

Bag listen står en jury på 7 personer, der hver har foreslået op til 20 profiler, som de hver især ser som de mest magtfulde i branchen. Det er efter en pointgivning de 50 navne med højest pointtal, du nu kan være med til at rangliste som branchens mest magtfulde.

Klik ind på www.estatemedia.dk/magthaverne og se de 50 beslutningstagere på listen og vurdér, hvem du mener har størst betydning for branchens udvikling.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder