Havehusene i Lisbjerg ved Aarhus. Illustration: Transform.

Kuben Management bag projekt med 44 andelsboliger ved Aarhus

Byrådet i Aarhus Kommune har onsdag godkendt salg af et område ved Aarhus til Kuben Management.

På en 8.233 kvm stor grund i Lisbjerg cirka 7 km nordnordvest for Aarhus C vil Kuben Management, hvis kernekompetencer er bygherrerådgivning og projektudvikling, bygge 44 bæredygtige andelsboliger til familier, par eller enlige – i alt 4.557 kvm.

Kuben Management ønsker ikke at oplyse investeringssummen.

Projektet med navnet Havehusene er tegnet af Aarhus-arkitektfirmaet Transform.

Udover Kuben Management og Transform har Randers Regnskov deltaget i udviklingen af projektet. Randers Regnskov har kvalificeret en række af projektets grønne naturtiltag, der skal være med til at fremhæve Lisbjergs landskabelige kvaliteter og styrke områdets natur og biodiversitet. Med projektet er der blandt andet taget initiativ til at skabe en rekreativ grøn skovpassage med vild natur og lokale plantearter i nærheden af Havehusene.

– Som noget helt særligt er det ambitionen, at køberne får mulighed for at sætte deres eget præg på boligens arkitektur og funktion. Tanken er, at køberne af udvalgte boliger får mulighed for at udvide deres bolig med op til 50 kvm og tage aktivt del i designet af deres nye hjem, så det matcher deres ønsker og behov – hvad enten det er ønsket om et ekstra børneværelse, et atelier til kreative projekter eller noget helt tredje, der skal opfyldes, oplyser adm. direktør Ulf Christensen, Kuben Management.

Ambitionen er, byggeriet opnår DGNB-certificering.

Kuben Management forventer, at salget af andelsboligerne starter sidst i 2020, hvorefter byggeriet forventes igangsat i foråret 2021 inden indflytning i efteråret 2022.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder