Estate - Gry Mylov
Gry Mylov

Kuben Management ansætter projektchef hentet fra Constructa

Gry Mylov er ansat som projektchef på Kuben Managements kontor i København.

Hun er uddannet cand.geom. med speciale i planloven og har i 25 år arbejdet med analyser og strategisk planlægning, særligt inden for byplanlægning og arealforvaltning.

Gry Mylov kommer fra en stilling som fagansvarlig byplanlægger i Constructa og har tidligere været chefkonsulent på Køge Kyst-projektet, hvor hun blandt andet var tovholder på udarbejdelsen af den overordnede udviklingsplan samt tids- og etapeplan for området, faciliterede styregruppen og varetog kontakten med interessenter.

I 2009 vandt hun med sit daværende firma ArealPlan Køge Kommunes iværksætterpris. Gry Mylov har desuden arbejdet som projektleder for flere kommuner og har blandt andet udarbejdet Samsø Kommunes Kommuneplan.

– Med sin stærke profil som facilitator skal Gry Mylov bidrage til at udvikle Kuben Managements forretningsområde inden for rådgivning og strategisk planlægning i de helt tidlige faser, hvor det indledende arbejde for udvikling af arealer og byer finder sted, oplyser Kuben Management.

Selskabet fremhæver desuden sin nye projektchefs kompetencer som projektleder og koordinator samt hendes evne til at gå i dialog med investorer, aktører, borgere, pressen og det politiske system.

Læs også Kvindelig dansk ejendomsadvokat til tops i international rating

Læs også Tidligere direktør i Cowi ny formand for arkitektfirmaet Rum

Læs også ”Ukuelig optimist” ny formand for Danske Arkitektvirksomheder

Læs også Cobe-direktør og ejendomsspecialist ryger ind på talentliste

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder