Natalie Kieler Kvam er ansigtet udadtil i RED’s nye køberrådgivningsafdeling. Foto: Cushman & Wakefield RED

RED opruster – først med selvstændig afdeling for køberrådgivning

Cushman & Wakefield RED har – ifølge selskabet – som den første erhvervsmæglervirksomhed i København oprettet en selvstændig afdeling for køberrådgivning inden for Capital Markets.

Afdelingens frontfigur og ansigt udadtil er Natalie Kieler Kvam, der er rekrutteret internt og flytter permanent fra vurderingsafdelingen til den nyetablerede afdeling. Hun har været ansat i RED i 4,5 år og har fået erfaring med vurdering og rådgivning. Det seneste år har en stor del af tiden været brugt i Capital Markets, hvor en del af arbejdet har været køberrådgivning for nogle af Danmarks største investorer, oplyser Cushman & Wakefield RED.

På partnersiden vil den nye afdeling for køberrådgivning inden for Capital Markets være ledet af Nicholas Thurø og Lior Koren.

– I takt med at markedet er blevet internationaliseret og mere professionelt, oplever vi et stigende antal henvendelser fra både de hjemlige aktører, etablerede internationale investorer og helt nye udenlandske investorer, der ønsker køberrådgivning. Det er ofte gode klienter og relationer, som vi gerne vil yde et godt stykke arbejde, og derfor er det vigtigt, at vi dedikerer ressourcer til udelukkende at arbejde med køberrådgivning. Både i den faglige del og i kunderelationen har Natalie Kieler Kvam erfaringen og kompetencerne og er derfor helt oplagt til at søsætte denne afdeling, siger Lior Koren.

Han fremhæver, at behovet for rådgivning opstår i flere forskellige faser – lige fra den helt indledende søgeproces og analyse af markedet til en situation, hvor en køber har fået eksklusivitet på en ejendom eller portefølje og skal foretage en kommerciel due diligence.

– Vi har digitaliseret vores ejendomsdata, som kan hjælpe vores klienter til at lokalisere investeringsmuligheder og underbygge deres prissætninger. Vi har i mange tilfælde været den første berøringsflade for de internationale investorer, der er trådt ind på det danske marked, og det vil vi gerne blive ved med at være, forklarer Lior Koren.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder