Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED. Foto: Søren Duran Duus

RED: Internationale investorer vil søge mod Danmark trods faldende transaktionsvolumen

På trods af en faldende transaktionsvolumen i såvel Danmark som det øvrige Europa er aktivitetsniveauet meget højt og den meget lave rente betyder, at det fortsat er attraktivt at investere i fast ejendom. Et aktiv, som til dels er inflationssikret og genererer et løbende afkast i modsætning til de fleste øvrige aktivklasser.

– De internationale investorer opfatter fortsat det danske ejendomsmarked som attraktivt. Særligt det stabile politiske miljø, den generelle økonomiske vækst samt den lave finansieringsrente via det danske realkreditsystem er faktorer, som tiltaler investorerne, siger Managing Partner hos RED, Nicholas Thurø.

Ifølge Global Investment Atlas ligger København højt på listen over attraktive markeder for investering i kontor og logistik. Dette bakkes op af seneste undersøgelse fra Cushman & Wakefield | RED, hvor de nordiske investorer forventer de bedste investeringsvilkår i 2019 på netop disse markeder. I Global Investment Atlas vurderes Norden som helhed som et attraktivt marked for investering i bolig og retail.

Ifølge RED’s internationale samarbejdspartner Cushman & Wakefield fastholdt Europa i 2018 sin position som det mest efterspurgte marked for international kapital. Sidste år blev 53% af alle cross-border transaktioner således gennemført i Europa, ifølge rapporten Global Investment Atlas.

Europa er samtidig den eneste region, med undtagelse af Afrika og Mellemøsten, hvor de internationale investorer har købt for mere en de regionale (europæiske) investorer. Internationale investorer lagde således 88 billioner dollars i europæiske ejendomme, mens europæerne selv investerede for 81 billioner dollars på de europæiske markeder.

Læs også RED opruster for at imødekomme markant stigende tilgang af opgaver

Læs også Mægler: Bølge af projektbyggerier vil skabe konkurrence

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder