Moe-domicilet i Søborg er bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld i både den oprindelige afdeling og i tilbygningen. Foto: Pensiondanmark

Guld til bæredygtig udvidelse af Moe-domicil

Moe har nu dokumentation for, at hele den rådgivende ingeniørvirksomheds domicil på Buddingevej i Søborg er bæredygtigt med DGNB Guld.

Onsdag fik bygherren Pensiondanmark overrakt DGNB Guld for den udvidelse med 3.500 kvm kontorarealer og yderligere 1.000 kvm parkeringsarealer, som blev afleveret til lejerne i april 2019. Sammenlagt består ejendommen nu af cirka 14.000 kvm bæredygtighedscertificerede kontor- og butiksarealer.

– Udvidelsen fuldender et domicil med bæredygtighed som absolut topprioritet. Klimaet og kvaliteten er i højsædet både i forhold til materialevalg og energiforbrug. Samtidig får lejerne glæde af attraktive, trygge og multifunktionelle kontorarealer med et særdeles sundt indeklima. Det gør det også til en langsigtet og god investering for vores medlemmer, siger ejendomsdirektør Marius Møller, Pensiondanmark.

Green Building Council Denmark (DK-GBC) belønner blandt andet byggeriets tårnhøje krav til miljøvenlig indvending af byggematerialer af høj kvalitet. Det energibesparende indeklima med naturligt kølemiddel i ventilationsanlægget udløser også høje karakterer for effekt på både klima og trivsel hos lejernes medarbejdere.

Moe og detailkæden Coop flyttede ind på Buddingevej 272 i Søborg i 2013, men i takt med Moes vækst er domicilet udvidet med 30 procent.

I december 2019 annoncerede franske Artelia Group køb af danske Moe.

Læs mere i Franske Artelia Group køber Moe

Fakta: Udvidelse af Moe-domicil

  • Adresse: Buddingevej 272, Søborg
  • Areal: Tilbygning på 3.500 kvm kontor i tilknytning til 11.500 kvm kontor og butik. Samt en udvidelse af parkeringsarealet på 3.000 kvm med 1.100 kvm
  • Opførelsesår: 2013
  • Tilbygningsår: 2017-2019
  • Lejer: Moe
  • Arkitekt: Schmidt Hammer Lassen
  • Ingeniør: Moe




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder