Niels Cederholm. Foto: CBRE Danmark

Niels Cederholm ny partner i Ejendomsselskabet Norden

Niels Cederholm, som i august 2019 stoppede i CBRE Danmark efter mere end 15 års ansættelse, heraf de sidste 9 år som adm. direktør, blev 1. januar optaget som partner i Ejendomsselskabet Norden.

– Vi har i en årrække gennemført en del større transaktioner med Niels Cederholms bistand og er derfor glade for, at Niels med sine brede kompetencer, sin erfaring og sit netværk har valgt at blive en del af Ejendomsselskabet Norden, siger adm. direktør Peter Andreassen, Ejendomsselskabet Norden.

Niels Cederholm skal være med til at skaffe opkøbsmuligheder, primært i København til ejendomsforvalterens danske investorer.

Selv siger hovedpersonen, Niels Cederholm:

– Jeg har været rådgiver i hele mit professionelle liv og ser frem til at sidde på den anden side af bordet og forhåbentligt i højere grad selv kunne påvirke resultaterne.

– Vi ser ret ens på tingene og har en god kemi, så min beslutning var ikke svær, og jeg forventer mig derfor også meget af samarbejdet samt min nye rolle, siger Niels Cederholm.

Partnerkredsen i Ejendomsselskabet Norden består nu af Peter Andreassen, Erik Søndergaard Lars Dalsgaard og Niels Cederholm.

Ejendomsselskabet Norden
Ejendomsselskabet Norden er en dansk ejendomsforvalter etableret i 2005 med fokus på køb, udvikling og salg af ejendomme i København-området. Selskabet har siden etableringen købt mere end 250 ejendomme for en samlet købesum på over 7 milliarder kr. og genereret et samlet afkast på knap 5 milliarder kr. til sine investorer.

Selskabets kunder er danske pensionskasser og kapitalstærke investorer. Blandt de større projekter, Ejendomsselskabet Norden har udviklet, er Kommunehospitalet i København, Berlingske-karréen i Pilestræde, Axel Towers og omdannelsen af DSB’s tidligere hovedsæde i Sølvgade til studieboliger.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder