Niels Cederholm. Foto: CBRE Danmark

Niels Cederholm stopper som adm. direktør i CBRE

Adm. direktør for CBRE Danmark, Niels Cederholm, har – efter eget udsagn – besluttet at stoppe i CBRE for at søge nye udfordringer. Han har sidste arbejdsdag i dag, 30. august.

I første omgang overtager COO Per Weinreich posten som fungerende adm. direktør. Per Weinreich har været i CBRE siden 2008 – de seneste 4 år som Chief Operating Officer.

– CBRE betyder rigtig meget for mig, og det har været helt afgørende for mig at forlade virksomheden på et tidspunkt, hvor CBRE er i rigtig god gænge. Vi har bygget et stærkt fundament for virksomhedens fremtidige vækst, og jeg er ganske overbevist om, at Per Weinreich og den øvrige ledelse vil fortsætte den positive udvikling i Danmark, siger Niels Cederholm.

Ifølge Niels Cederholm ’er tidspunktet også det rette rent personligt’ efter mere end 15 års ansættelse i CBRE, heraf de seneste 9 år som adm. direktør.

– Jeg har været i CBRE siden 2004, og det har været en fantastisk rejse at være en del af. Selv om jeg har været i ejendomsbranchen i efterhånden mange år, er jeg trods alt kun 46 år og føler, at det er tid til at søge nye udfordringer. Hvad det næste kapitel kommer til at indeholde, ved jeg endnu ikke, siger Niels Cederholm.

Over for Estate Media slår Niels Cederholm fast, at beslutningen om at forlade CBRE er ’100 procent hans egen’.

Per Weinreich forfremmet midlertidigt
COO Per Weinreich ’er glad for at kunne varetage jobbet som fungerende adm. direktør og bistå med at sikre kontinuiteten i virksomhedens drift sammen med den øvrige ledelse’.

– Jeg har arbejdet meget tæt sammen med Niels Cederholm i mange år, og hans afsked er selvsagt et betydeligt tab. Jeg er blevet opfordret til at varetage rollen som fungerende adm. direktør, og jeg vil sammen med vores stærke organisation gøre alt for at sikre, at overgangen får mindst mulig betydning for kunder, partnere og medarbejdere, siger Per Weinreich.

Niels Cederholm begyndte i CBRE 1. januar 2004. Han kom fra advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, hvor han var advokatfuldmægtig, inden han blev advokat.

Læs mere i CBRE-direktør stopper: Nyt job bliver nok inden for ejendomsbranchen (+)

Læs også CBRE: Nedturen i boliginvesteringer er mindre i Danmark end i Sverige og Norge

Læs også CBRE: Dansk transaktionsmarked falder mest i Norden (+)

Læs også CBRE: Transaktionsvolumenen i Danmark faldt 24 procent i 2018

Seneste navnenyheder:

Newsec ansætter tidligere chef som udlejningschef

Ejendomstorvet henter ny direktør fra Coloplast

Ny direktør for Ejendomstorvet: Vi skal være endnu stærkere

Rambøll finder ny global direktør for byggeri

Colliers styrker byudviklingsafdeling

Læs flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder