Per Feldthaus.

Per Feldthaus bliver ny partner i Almenr

Per Feldthaus skifter fra Signal til Almenr, hvor han er blevet ny partner og projektdirektør per 1. januar.

Med skiftet får Almenr tilført en meget erfaren profil fra den danske byggebranche. Per Feldthaus var fra 1996-2003 CEO for Arkitema og har senest været direktør og partner i Signal, som han kom til i 2011. Per Feldthaus ejede Signal Arkitekter sammen med stifteren Gitte Andersen, og i februar 2017 solgte de to Signal til ISS, hvilket gav ham titel af Global Head of Workplace Management & Design.

Nu tager han altså skridtet over i boligmarkedet igen fra årene i Signal, men det er også et felt, hvor han hele tiden har holdt sig opdateret i kraft af en række bestyrelsesposter i forskellige virksomheder i byggebranchen og ikke mindst igennem de sidste år som medlem af bestyrelsen for Realdania. Per Feldthaus er i øvrigt en af de få, der på det hidtil eneste hold tog en MBA Byg fra CBS i 2002-2004.

– Jeg glæder mig meget til at starte i Almenr, som jeg synes er en utrolig spændende virksomhed. Jeg bliver del af et meget stærkt og visionært team, der på kort tid har opbygget en imponerende stor medlemsdatabase og sat en række spændende projekter i søen sammen med nogle meget stærke partnere, siger Per Feldthaus.

Almenr blev etableret i 2017 med det formål at gøre det let for folk at realisere drømmen om at bo i et fællesskab. Almenr har i dag en platform med mere end 8.000 medlemmer, som ønsker at bo i et fællesskab med andre som de deler drømme, værdier og interesse med. Almenr matcher medlemmerne, faciliterer processen med at etablere fællesskabet og designer, finansierer og realiserer efterfølgende byggeriet.

Per Feldthaus fortæller meget mere om Almenr-konceptet, når han 23. januar er med i et spændende panel om fremtidens bofællesskaber på Boligdagene.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder