Den 5.350 kvm store lager- og produktionsejendom i Grydhøjparken i Tilst ved Aarhus. Foto: Colliers
Den 5.350 kvm store lager- og produktionsejendom i Grydhøjparken i Tilst ved Aarhus. Foto: Colliers

Vaffelfirma flytter til 5.350 kvm stor ejendom ved Aarhus

Den aarhusianske virksomhed Frima Vafler overtager i det nye år en 5.350 kvm stor lager- og produktionsejendom i Tilst ved Aarhus.

Virksomheden overtager officielt lejemålet 1. marts 2020, men begynder at flytte ind fra 1. februar.

Colliers har formidlet lejemålet for selskab i A. Enggaard-koncernen.

Frima Vaflers historie går tilbage til 1958 – i dag er Frima Vafler en international leverandør af vafler i alle former samt en lang række tilbehør til is. Selskabet eksporterer til store dele af verdenen. Udover Skandinavien er Frima Vaflers største markeder Frankrig, Holland og Tyskland.

Flytningen til Tilst fra 3.979 kvm på Gunnar Clausens Vej i Viby sydvest for Aarhus skyldes blandt andet, at virksomheden igen vokset ud af sine lokaler.

– Udlejer var med på, at der skulle bygges om, så lokalerne kunne tilpasses vores ønsker, hvilket i høj grad også har påvirket vores beslutning. Med ejendommen i Grydhøjparken får vi en moderne ejendom, der er tilpasset vores behov og den udvikling, vi er i, siger adm. direktør Thomas Nilsson, Frima Vafler.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder