Til venstre: Direktør Nikolaj Pfeiffer, Exometric, og stifter og adm. direktør Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue

Exometric og Truemarketvalue tilbyder investorer ny service til ejendomstransaktioner

Det er ikke nok med historiske data for at sikre den rigtige vurdering af ejendomme.

Det mener auktionsportalen Truemarketvalue og analysevirksomheden Exometric, der netop har indgået samarbejde ’for at skabe et stærkere grundlag for ejendomshandler’.

De to selskaber fremhæver, at det langt fra er nok at kigge på tidligere salgspriser, lignende ejendomme og nuværende ejendomspriser. Fremtiden skal også tages i betragtning for at få den bedste ejendomshandel.

Ser store muligheder
– Vi glæder os til at bruge vores viden, så den også kan skabe værdi på transaktionsmarkedet ved at underbygge ejendomsinvesteringen med elementer som fremtidige huslejepriser, udviklingen i udbud og efterspørgsel og lignende data, der kan være med til at understrege, at en god investering i dag også er det i morgen, siger direktør Nikolaj Pfeiffer, Exometric.

Selskabet gennemfører årligt over 30.000 interviews med danske boligejere og udarbejder analyser af det danske ejendomsmarked.

Stifter og adm. direktør Allan Kehlet Rieck, Truemarketvalue, ser også store muligheder i samarbejdet.

– Det er godt at have historiske data, og big data er værdifuldt, men for en investeringsvurdering er det nok endnu vigtigere at have troværdige data på den fremtidige udvikling, og her er for eksempel søgning mod bestemte områder og søgepriser af stor værdi for at skabe et godt fundament for investering, siger Allan Kehlet Rieck.

Fakta: Exometric

Exometric er en proptech-rådgivningsvirksomhed, der leverer potentialevurderinger og analyser baseret på datafusion og markedsinterviews. Exometric er et selskab i NRGi-koncernen, der er en af Danmarks største energikoncerner med 1.200 medarbejdere og 215.000 andelshavere

Fakta: Truemarketvalue

Truemarketvalue er transaktionsrådgiver, der er specialiseret i digitale salg af erhvervsejendomme med det formål at skabe mest mulig transparens, effektivitet og tryghed for investorer og sælgere

Læs også Digital ejendomsbørs sælger største ejendom til dato

Læs også Olav de Linde køber postcenter i Aarhus C for over 75 millioner kr. (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder