Endnu en aktør skal mægle byggeretter i Høje Taastrup C

Den 27. maj blev det kendt, at de konkurrerende erhvervsmæglere CC Property, Newsec og Colliers i samarbejde med Høje Taastrup C gik sammen om at sælge ca. 180.000 kvm byggeretter i Høje Taastrup C. Umiddelbart herefter købte Newsec CC Property.

Efterfølgende har der været drøftelser mellem EDC Erhverv Poul Erik Bech og aktørerne omkring Høje Taastrup C, hvilket har mundet ud i, at EDC Erhverv Poul Erik Bech nu er indbudt til at deltage i konsortiet på lige fod med Newsec og Colliers.

– Vi er meget glade for at blive en del af konsortiet bag salget af byggeretterne. Det er et spændende udviklingsområde, som giver mulighed for at opføre både boliger og erhverv, herunder ser vi særligt potentiale i at opføre kontorbebyggelse eller hotel, siger Michael Thulstrup, der sammen med John Borrisholt er ansvarlig for EDC Erhverv Poul Erik Bechs varetagelse af salget.

Høje Taastrup C er en ny, central bydel på i alt 262.000 kvm byggeretter, som kommer til at rumme omtrent 1.500 nye boliger og 4.000 nye arbejdspladser.

Arealudviklingsselskabet for Høje Taastrup C ejes af Høje-Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre (ATP og Danica Pension) og Ejendomsselskabet Norden. En stor del af planen er at flytte City2’s parkeringsareal og dermed skabe rum for at binde byen bedre sammen med et grønt kvarter. Siden offentliggørelsen af byggeretterne ultimo maj måned er det gået stærkt med køb og reservationer.

– Interessen har været rigtig stor, og meget er reserveret. Det er et meget spændende område, som ligger centralt i Høje Taastrup og masterplanen er virkelig gennemtænkt med både grønne områder, infrastruktur og en bedre adgang til City2, som får bydelen til at blive bundet sammen med byen på begge sider, siger Peter Mahony fra Newsec.

Læs også Newsec Advisory køber CC Property

Læs også Konkurrerende erhvervsmæglere går sammen om salg af 180.000 kvm byggeretter





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder