Entreprenør bygger 2.300 kvm domicil i Hørsholm

Ved DTU Science Park i Hørsholm har totalentreprenøren Raundahl & Moesby netop taget hul på jord- og betonarbejdet til et nyt byggeri for DOTF – en dansk virksomhed og blandt verdens førende indenfor fremstilling af optiske filtre, der leveres til producenter af optisk måleudstyr i hele verden.

Det nye domicil bliver på 2.300 kvadratmeter og består af en kvadratisk bygning i to etager. I stueplan etableres produktionslokaler, hvor der er meget strenge krav til partikelrenhed – derfor opføres lokalerne som renrum med laboratorielignende forhold.

På bygningens første sal kommer kontorer, mødefaciliteter, kantine osv. Desuden etableres direkte over produktionen et 500 kvadratmeter stort teknikrum til blandt andet ventilationsanlæg og andre fintfølende procesinstallationer.

– Det bliver en meget spændende opgave for os, som vi ser frem til at løse. Der er tale om en højtspecialiseret produktion, som kræver helt særlige forhold, og denne bygning er skabt til lige præcis DOTF’s helt særlige og unikke processer, siger projektudviklingsdirektør Sune Birk Kerndrup, Raundahl & Moesby.

Fakta:

Bygherre: DOTF (Delta Optical Thin Film)
Bygherrerådgiver: DK2 Bygherrerådgivning
Størrelse: 2.300 kvm.
Placering: Fremtidsvej, DTU Science Park, Hørsholm
Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Ingeniør: Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma

Læs også Industriens Pension og KPC skyder gang i anden etape af Åbyen

Læs også Advokatfirma med speciale i fast ejendom flytter til Carlsberg Byen

Læs også Advokatfirma bygger 10.000 kvm domicil i Nordhavnen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder