Frank Jensen (til venstre) og Ulrik E. Fink. Foto: Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

Ny direktør og formand som led i generationsskifte i rådgiverfirma

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma gennemfører 1. august organisationsændring i ledelsen. Som led i et fortsat generationsskifte overtager Frank Jensen – som tredje generation – rollen som aktiv bestyrelsesformand, mens hans far, Erik Jensen, fremover kan fokusere på den faglige sparring internt i virksomheden.

Ulrik E. Fink tiltræder stillingen som adm. direktør i Søren Jensen. Han er i dag forretningsleder i Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma og adm. direktør for de to søsterselskaber SJ Project Controlling og New Nordic Engineering. Sidstnævnte har specialiseret sig i innovative tiltag inden for digitalisering af bygninger.

– Gennem disse hverv har familien og Ulrik E. Fink opbygget et stærkt tillidsforhold og gensidig forståelse af familiens værdier og forretningsgrundlag, hvorfor det nu er naturligt at tage dette næste skidt, oplyser Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma.

Ledelsesteamet udgøres fra 1. august af Ulrik E. Fink, Jesper Meldgaard, Finn Møllgaard, Andreas Castberg og Pia Metzlaff.

Seneste årsregnskaber
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma blev grundlagt i 1945 af ingeniør Søren Jensen og har i dag hovedkontor i Aarhus og tegnestue i København. Det er tredje generation Jensen – Søren Jensens børnebørn Frank Jensen og Flemming Jensen – der viderefører firmaet.

Af det seneste offentliggjorte årsregnskab fremgår det, at Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S i 2017/18 havde en bruttofortjeneste på 66,6 millioner kr. mod 45 millioner året før. Og at årets resultat var 6,5 millioner kr. mod 5,2 millioner i 2016/17. Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma havde i gennemsnit 160 medarbejdere i 2017/18.

Seneste navnenyheder:

Agat Ejendomme nedjusterer og afskediger adm. direktør

Colliers udvider vurderings- og rådgivningsteam til 30 mand

Henrik Nissen forlader Gefion og stifter konsulentforretning

Heimstaden mister finansdirektør efter kort tid

EDC Erhverv Poul Erik Bech udvider til tre partnere i Vestsjælland

Læs flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder