Adm. direktør, medstifter og medejer Thomas W. Færch, Gefion Group, og Henrik Nissen (til højre), medstifter og nu tidligere udviklingsdirektør i Gefion Group. Foto: Gefion Group

Henrik Nissen forlader Gefion og stifter konsulentforretning

Henrik Nissen, som siden januar 2014 har været udviklingsdirektør i Gefion Group, forlader det københavnske udviklingsselskab for at stifte konsulentforretning med fokus på ejendomsudvikling og driftsejendomme. Dermed skal Henrik Nissen, som var med til at stifte Gefion, løse opgaver for både udviklere og driftsselskaber med forskellige fokusområder.

Det er mulighederne for at arbejde med ejendomsudvikling inden for erhverv og internationalt, der får en af Gefions udviklingsdirektører til at gå iværksættervejen.

– Mine kompetencer er særligt stærke i forhold til at identificere udviklingspotentiale. Der er dog mange områder, hvor Gefion ikke er aktive i dag, og som jeg har lyst til at prøve kræfter med. Derfor er det en ideel løsning for mig, fordi jeg får lov at udvide mit interesseområde både geografisk og fagligt, siger Henrik Nissen, der siden Gefions start har dannet makkerpar med Gefion Groups adm. direktør, medstifter og medejer, Thomas W. Færch.

Læs også Gefion Group tjente godt i 2018 – 2019 bliver ikke så godt (+)

’En stor del af æren for Gefions succes’
Thomas Færch giver Henrik Nissen rosende ord med på vejen:

– Henrik ser potentialet før de fleste andre. Han har en stor del af æren for Gefions succes. Vores forretning har udviklet sig i retning mod mere drift og en mere tilrettelagt portefølje, samtidig med at Henrik har haft ambitioner om at bruge sine evner på områder uden for vores spidskompetencer. Derfor forstår vi Henriks prioritering og er glade for, at Gefion stadig kan trække på ham til konkrete opgaver i konsulentrollen.

Henrik Nissen regner med, at hans konsulentforretning er klar til at tage nye opgaver ind til efteråret.

Ejerforhold og historik
Gefion Group A/S ejes ligeligt af Thomas W. Færch og selskabets projektudvikler Anders Refvik Tindbæk. Gefion har dog udadtil været personificeret af Thomas W. Færch og udviklingsdirektør Henrik Nissen. Anders Refvik Tindbæk er søn af Henrik Nissen.

Gefion Group blev etableret i 2013 af Thomas W. Færch og Henrik Nissen.

Henrik Nissen havde sidste arbejdsdag i Gefion Group ved udgangen af juni.

Læs mere i Thomas W. Færch: Vi kommer til at savne Henrik Nissen (+)

Læs også Gefion indgår aftale med hotelkæde nær Københavns Lufthavn

Læs også Gefion-direktør: Projekt på Amager Strandvej er meget vigtigt (+)

Læs også PKA finansierer Gefion-projekt på 40.000 kvm på Amager Strandvej

Læs også Gefion vil bygge 24.200 kvm ungdomsboliger og hotel på Amager

Læs også Kapitalforvalter køber Gefion-del af projekt med 63 boliger 

Læs flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder