Godkendes kontorbyggeriet i ni etager på Europaplads 6-8, bliver det placeret som vist på illustrationen. Illustration: Schmidt Hammer Lassen Architects/Nex

16.000 kvm kontorbyggeri på vej centralt i Aarhus

Efter politisk afvisning i 2017 af et 17 etager højt byggeri på Europaplads ved kulturhuset Dokk1 i Aarhus er projektet ved at genopstå i en revideret og nedskaleret udgave.

Således skriver Århus Stiftstidende, at et 16.000 kvm kontorbyggeri i ni etager med butikker og restauranter i stueetagen kan være på vej. Hvis projektet, som er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects og Nex, godkendes, skal den eksisterende ejendom rives ned og erstattes af en ny 40 m høj.

Bag projektet står den lokale investor Finn Bach Petersen. Han ønsker ikke at kommentere projektet over for Århus Stiftstidende, før sagen er afgjort fra politisk side.

Seneste Aarhus-nyheder

Brøchner Hotels åbner nyt hostelkoncept med 452 senge i Aarhus

Aarhusianere går efter nye lejeboliger – københavnere efter ældre

Bispegården i Aarhus solgt til lokalt ejendomsselskab

A. Enggaard planlægger 60.000 kvm i Gellerup

Trecifret millioninvestering: Team vinder Aarhus’ højeste boligbyggeri i træ

Læs mange flere Aarhus-nyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder