Ingvor Sundbom

Heimstaden mister finansdirektør efter kort tid

Heimstaden oplyser i en kort meddelelse, at finansdirektør Ingvor Sundbom 7. august forlader det svenske børsnoterede ejendomsselskab på grund af familiære årsager.

Magnus Nordholm. Foto: Lasse Åkerström

Det sker, efter hun tiltrådte stillingen i november 2018. Ingvor Sundbom kom til Heimstaden fra en stilling som adm. direktør for Prime Living.

Magnus Nordholm, adm. direktør for Fredensborg og tidligere finansdirektør i Heimstaden, overtager midlertidigt stillingen, indtil en permanent løsning er fundet, oplyser adm. direktør Patrik Hall, Heimstaden.

Heimstadens første danske ejendomsinvestering var i 2014 – under Fredensborg frem til 2017.

Det svenske ejendomsselskab har som majoritetsejer det norske investeringsselskab Fredensborg, der er kontrolleret af investoren Ivar Tollefsen. De andre primære ejere af Heimstaden er de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension.

Heimstaden havde per 31. december 2018 en ejendomsportefølje bestående af 39.006 boliger med en samlet bogført værdi på 76 milliarder svenske kr. – svarende til cirka 54 milliarder danske kr.

Cirka 98 procent af Heimstadens investeringer er i boliger.

I januar tiltrådte Christian Fladeland som CIO for Heimstaden efter at have været partner i Colliers International Danmark.

Læs mere i Heimstaden øger koncernoverskud til knap 2,3 milliarder kr. efter nye opkøb (+)

Læs også Heimstaden køber 277 boliger: Vi beholder dem så langt øjet rækker (+)

Læs også Heimstaden, Blackstone og Niam dominerende på dansk transaktionsmarked (+)

Læs også Heimstaden med en ejendomsportefølje på over 50 milliarder kr. stormer frem (+)

Læs også Christian Fladeland ny CIO i Heimstaden

Læs flere navnenyheder her

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder