Heimstaden har i 2019 blandt andet købt en 7.900 kvm stor projektejendom med 111 lejligheder i udviklingsområdet Bryggens Bastion ved Islands Brygge på Amager. Sælger var Bach Gruppen i Viborg, som fik 336 millioner kr. for boligudlejningsejendommen, som forventes færdigopført i sommeren 2020

Heimstaden med en ejendomsportefølje på over 50 milliarder kr. stormer frem

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder