Adm. direktør Asger Enggaard, A. Enggaard. Foto: A. Enggaard

A. Enggaard planlægger 60.000 kvm i Gellerup

A. Enggaard har planer om at bygge 60.000 kvm blandet boliger, erhverv, daginstitution og et friplejehjem i Gellerup. Aarhus Byråd tager efter sommerferien stilling til en ny lokalplan for området, skriver Århus Stiftstidende.

Nyeste delprojekt er friplejehjemmet.

– Vi er langt i en dialog med en driftsherre om et friplejehjem, men aftalen er ikke endelig på plads. Et friplejehjem vil medvirke til at skabe den diversitet, vi gerne vil lave i området ved Gellerup med både børn, unge og ældre, siger afdelingschef Jens Skinnebach, der har ansvaret for A. Enggaards byggeri i Aarhus, til Århus Stiftstidende.

Han vil endnu ikke afsløre, hvem den nordjyske entreprenør forhandler med om et friplejehjem.

I forvejen er der ét friplejehjem i Aarhus. Det er Aarhus Friplejehjem i Hasselager, som drives af Danske Diakonhjem.

A. Enggaard, som er Danmarks femtestørste entreprenør i 2019, havde i 2018 en omsætning på 2,7 milliarder kr. og et resultat før skat på 192 millioner kr. – og er dermed en af de entreprenører, der er bedst til at tjene penge.

Læs mere i Toplinjen daler hos A. Enggaard, der ser afmatningen komme

Læs også Her er de største bygherrer og entreprenører i 2019 (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder