Ole Schrøder. Foto: Tredje Natur

Ny landsformand på vej for Byggesocietetet

En enig landsbestyrelse giver arkitekt Ole Schrøder sin opbakning til at afløse Tony Christrup som landsformand for Byggesocietetet.

I henhold til foreningens vedtægter kan landsformanden maksimalt sidde i fire perioder af to år, og eftersom det nu er otte år siden, Tony Christrup blev valgt, er tiden kommet til en ny landsformand:

Landsformand Tony Christrup, Byggesocietetet. Foto: Wilfred Gachau

– Byggesocietetet har været gennem en rivende udvikling de senere år med markant medlemstilgang og større synlighed. Nu skal stafetten gives videre, og som landsformand er jeg meget glad for, at en enig landsbestyrelse bakker op om Ole Schrøder som kandidat til ny landsformand. Jeg har den største respekt for Ole. Han er det helt rigtige menneske med den helt rigtige baggrund på det helt rigtige tidspunkt.

– Med Oles mangeårige engagement i Byggesocietetet og ubetingede fokus på bæredygtighed kan Ole være med til at viderefører vores strategi omkring de 17 verdensmål og fremfor alt være med til at sætte en mere tydelig dagsorden for bygge- og ejendomsbranchen, så vi sikrer fokus på økonomisk bæredygtighed, siger afgående landsformand Tony Christrup, Byggesocietetet.

’Bæredygtighed er min altoverskyggende dagsorden’
Ole Schrøder er født i Sønderborg og oprindeligt uddannet tømrer og derefter arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Sammen med partner Flemming Rafn Thomsen driver han i København tegnestuen Tredje Natur, der til dagligt arbejder med bæredygtighed inden for arkitektur, landskab, byudvikling og klimasikring med projekter, der anviser, hvorledes man i praksis implementerer verdensmålene i byggeriet.

Ole Schrøder er selvsagt glad for opbakningen fra Byggesocietetets landsbestyrelse:

– Jeg har besluttet at stille op til valg som landsformand for Byggesocietetet, fordi det er et netværk, som har givet mig så meget gennem nu 12 år. Det er en helt unik forening, fordi den favner hele branchen i hele landet. Da det er et hverv, man skal vælges til, har jeg ikke så meget mere at sige på nuværende tidspunkt.

– Men alle, der kender mig, ved, at bæredygtighed er min altoverskyggende dagsorden. Den tager jeg selvsagt med mig ind i Byggesocietetet, hvis jeg skulle blive valgt, siger Ole Schrøder, som formelt først skal vælges som ny landsformand for Byggesocietetet.

Der er dog tradition for i Byggesocietetet, at den nye landsformand bliver valgt, når landsbestyrelsen peger på kandidaten.

Læs også Tony Christrup: ”Holmene”-projekt udtrykker både visioner og vilje

Læs også Nytårskur i Byggesocietetet: Vi skal bidrage på nye måder i 2019

Læs mange flere navnenyheder HER





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder