Casa henter profiler hos MT Højgaard og NCC

Casa ønsker at rykke endnu tættere på kunderne og opdelte derfor tidligere på året salg og udvikling i to fokuserede afdelinger med dedikerede ressourcer på hvert område: Investorsalg og partnerskaber og Udvikling. Casa har i maj ansat Martin Novak Knudsen og Bent Falch Ovesen som markedschef for hhv. aktiviteter i Vest og Øst.

Martin Novak Knudsen kommer fra en stilling som salgschef hos MT Højgaard og har erfaring med opdyrkning af entreprisemarkedet i Vestdanmark. Bent Falch Ovesen har tidligere været ansat som senior markeds- og kundechef hos NCC, hvor han bl.a. havde ansvaret for offentlige kunder og almene boligorganisationer.

– Det er helt afgørende for os at være tæt på kunderne. Muligheder for spændende projekter opstår og udvikles ofte gennem relationer på tværs, og vi ønsker den tætte dialog med kunden for også at kunne bringe vores viden og kompetencer i spil, siger Rasmus Holbech, direktør for investorsalg og partnerskaber hos Casa.

Casa bygger i øjeblikket nyt domicil for JP/Politikens Hus i Aarhus, ny skøjtehal på Østerbro for Københavns kommune, kollegie for PFA i Odense, bæredygtige bofællesskaber sammen med EcoVillage samt flere store lejlighedsbyggerier i Aarhus og København.

Læs også Casa henter nye direktører hos NCC





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder