Estate Media –

Nyheder – Danmark

Adm. direktør Torben Modvig, Casa

Casa henter nye direktører hos NCC

I en større oprustning af organisationen ansætter Casa to direktører til en nyoprettet renoveringsafdeling i Øst og udnævner direktør for renovering i Vest. Samtidig opretter Casa en dedikeret salgsorganisation med egen direktør.

Martin Burlund

mandag 1. april 2019 9:01

Casa henter John Strands Petersson og Brian Hasfeldt til organisationen for at styrke virksomhedens renoveringsforretning med etablering af en renoveringsafdeling på Sjælland med særligt fokus på Storkøbenhavn. Begge starter 1. juli, hvor John Strands Petersson tiltræder som direktør for Renovering Øst og Brian Hasfeldt som
projektdirektør.

John Strands Petersson og Brian Hasfeldt kommer begge fra NCC, hvor de gennem de seneste knap 20 år har arbejdet som et stærkt team indenfor renovering.

– Med skærpelsen af vores salgsorganisation og med udvidelsen af vores renoveringsforretning får vi gearet Casa til yderligere vækst – og bliver klar til at løfte CASA til næste niveau. Vi kommer til at positionere os endnu tydeligere i markedet, og samtidig er vi enormt stolte over at kunne byde endnu to særdeles stærke og erfarne profiler som John og Brian velkommen i familien, siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa.

I februar overtog Torben Modvig roret som adm. direktør for Casa for at sikre, at væksten i butikken fortsætter med fornyet styrke. Første vigtige skridt i den retning er etablering af en dedikeret salgsorganisation samt en oprustning på renovering, hvor Casa henter de to NCC-folk til at lede virksomhedens renoveringsforretning på Sjælland.

Rasmus Holbech udnævnes til direktør for investorsalg og partnerskaber og skal etablere en salgsorganisation med dedikerede ressourcer til udbygning af Casas gode relationer til kunder og øvrige professionelle investorer i hele landet. Henrik Hansen udnævnes til direktør for Casas udviklingsafdeling. Samtidig udnævnes nuværende afdelingschef for renovering, Brian Popp til direktør for renovering Vest.

Renovering er udpeget som et strategisk vækstområde for Casa og et dermed vigtigt forretningsområde på linje med nybyggeri af bolig og erhverv. Dansk Byggeri forventer en årlig vækst på omkring to procent indenfor renovering og vedligeholdelse, og med erfaring fra renoveringssager i Jylland er Casa nu klar til at løfte flere renoveringsprojekter også øst for Storebælt.

Læs også: Bygningsstyrelsen har problemer med at finde kvalificerede tilbudsgivere (+)

Læs også: Casa skal renovere 222 boliger

Læs også: Entreprenør åbner ny afdeling og forfremmer ledere

Kommentarer

Seneste nyt

Klövern vækster 15 procent i 1. halvår

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / mandag 15. juli 2019

Bispegården i Aarhus solgt til lokalt ejendomsselskab

Aarhus, Investering, Transaktioner / mandag 15. juli 2019

International investor køber 74.000 kvm logistikejendomme

Pluss, Industri og logistik, Investering, Transaktioner / mandag 15. juli 2019

Borgere bygger og sælger 26 lejligheder i midtjysk flække

Bolig, Byggeri, Investering / mandag 15. juli 2019

Eurodan-huse runder 1 milliard kr. i omsætning og forventer mere vækst

Pluss, Regnskab og resultater, Bolig, Byggeri / mandag 15. juli 2019

Flere flytter fra end til København

Bolig, København / mandag 15. juli 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland