AG Gruppen sælger Amager Strand-projekt til Patrizia

Projektudviklingsselskabet AG Gruppen har solgt et boligprojekt bestående af 76 nye lejligheder på Amager Strandvej i København til investeringsselskabet Patrizia. Colliers har været mægler på sagen, mens Plesner og Accura har repræsenteret hhv. sælger og køber.

Projektet opføres på en tidligere industrigrund, hvor metalvarefabrikken Baltic førhen havde til huse, men som nu transformeres til i alt 8.641 kvm eksklusive boliger og erhverv lige ud til Amager Strandpark. Den tidligere fabrik er revet ned, og projektet, som går under navnet No. 130, er under opførelse.

– Vi har fra starten lagt stor vægt på respekten for den særlige ånd, arkitektur og kulturhistorie, som præger denne del af Amager. Det betyder, at der går en lige linje fra det rekreative naturmiljø tæt på havet, før industrien kom til, til fremtidens blandede boliger, der også præges af nærheden til vandet og det grønne, runder Robin Feddern af.

Afslutningen af projektet på Amager Strandvej 130 vil samtidig markere afslutningen på et af de sidste større projekter i byudviklingsområdet Amager Strandpark. Området har gennem de seneste 10 år har udviklet sig fra et nedslidt industrikvarter til et nyt attraktivt boligkvarter i København. AG Gruppen har udviklet og opført mere end 300 nye boliger, kontorer og butikker ved Amager Strand.

Projektet er tegnet af Holscher Nordberg arkitekter, og de nye beboere kommer til at nyde godt af den kystnære beliggenhed, optimal udnyttelse af de rekreative muligheder og uderummene med bl.a. altaner eller terrasser til hver enkelt bolig.

Flere får udsigt til Øresund og alle har adgang til skønne, grønne områder i et bynært miljø, som er nemt at komme til og fra. Derudover etableres grønt tag, parkeringskælder, gårdrum og rekreative grønne områder, der udnytter den bevaringsværdige beplantning på grunden som en del af det nye landskabsprojekt.

Når projektet står færdigt til næste år, bliver det med 76 nye, moderne og forskellige bylejligheder samt 2 erhvervslokaler i stueetagen lige overfor Amager Strandpark og tæt storbyens pulserende liv.

– Det har været vigtigt for os at sikre en diversitet i disponeringen af lejlighederne, som matcher de krav, der stilles af nutidens blandede familieformer og mangfoldigheden i byen, siger adm. direktør i AG Gruppen Robin Feddern.

Læs også Konkurrerende erhvervsmæglere går sammen om salg af 180.000 kvm byggeretter

Læs også Koncenton køber 8.000 kvm boligprojekt i Hillerød af AG Gruppen

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder