Afvikling af erhverv baner vejen for nyt byudviklingsområde i Aalborg

En helhedsplan i Aalborg-forstaden Frejlev er i gang med at blive udarbejdet. Behovet for helhedsplanen er blevet aktuelt, da private udviklere og grundejere har udarbejdet projektforslag og ønsker igangsættelse af lokalplan for to erhvervsområder, som ligger helt centralt i forstaden i tidligere grusgrave.

Tegnestuen By+Land har på vegne af By- og Landskabsforvaltningen udarbejdet helhedsplanen for hele omdannelsesbåndet i Frejlev, som viser, hvordan arealerne kan bebygges og de fælles interesser i byen kan sikres. Helhedsplanen omfatter et område på 27,8 ha med 6 forskellige grundejere.

Konceptet for Helhedsplanen er, at trække det omgivende skovlandskab ind i byen og etablere stiforbindelser på tværs af båndet for at skabe sammenhæng mellem boliger, grønne områder, skole, indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Der kan efter den nuværende plan bygges i op til tre etager.

Læs også Toplinjen daler hos A. Enggaard, der ser afmatningen komme

Læs også I denne by er udbud og efterspørgsel bedst i balance (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder