Nordicals formidler Postnord-ejendomme med mange konverteringsmuligheder

Horsens Postkontor overtages af en lokal investor, der lige nu overvejer flere muligheder for projektejendommen. Salget af posthuset i Horsens er den fjerde PostNord-ejendom i Østjylland, som Nordicals Erhvervsmæglere sikrer nyt liv. 1. september sættes definitivt punktum for 128 års post-historie på Vitus Berings Plads i centrum af Horsens.

Forude venter en fremtid med udvikling af de godt 3.000 kvadratmeter til boliger og erhverv og måske en dagligvarebutik.

– Der er gode muligheder for at udvikle ejendommen til forskellige formål. Horsens er en af de byer, der står foran en markant vækst, og bygningen har en spændende historie og ikke mindst en super central placering,” siger indehaver og erhvervsmægler Per Ahlgreen fra Nordicals Horsens.

Salget af det gamle posthus i Horsens blev aktuelt, da PostNord besluttede at bygge et nyt distributionscenter i udkanten af Horsens.

– Som med mange andre tidligere postkontorer er der en fordums storhed over bygningen. Den oprindelige del fra 1891 er bevaringsværdig, mens der er bygget til i flere omgange. Det er oplagt at udvikle den til en kombination af boliger og erhverv kombineret med en dagligvarebutik. Lige nu holder den nye ejer alle muligheder åbne, siger Per Ahlgreen.

Nordicals har også formidlet posthuse i Juelsminde, Hedensted og Brædstrup.

Læs også Olav de Linde køber postcenter i Aarhus C for over 75 millioner kr. (+)

Læs også 2E Group sælger byggegrund til boligprojekt

Læs også AP Ejendomme: – Der ligger potentiale til rigtig gode afkast (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder