Nyt hotelkoncept åbner i Aarhus

Hotellet rummer i alt 86 hotellejligheder i størrelser på mellem 34-56 kvadratmetre i et skandinavisk og industrielt design. Alt er skabt ud fra tanken om small living, hvor samtlige kvadratmetre er udnyttet og optimeret efter behovene ved længere ophold. Guestapart er ligeledes centralt placeret ved et letbanestop, s0m giver hotellets gæster nem adgang til at udforske Aarhus.

Ifølge adm. direktør Jeanette Damsholt har det nye hotelkoncept allerede skabt interesse i den omkringliggende Skejby Business Park, som huser 150 virksomheder og mere end 20.000 ansatte.

– Vi oplever stor bevågenhed omkring vores koncept, og vi har allerede lavet nogle gode aftaler med flere af de større virksomheder i området. Vi mærker også en stor interesse fra Skejby Sygehus og Aarhus Universitet, hvor mange forskere, studerende og eksterne læger har behov for midlertidige ophold på et hotel som vores, siger Jeanette Damsholt.

Det er Peter Bjerring, som er ejer af det nye hotelkoncept. Han er medejer af GA Ejendom, hvor Innovater-direktør Finn Birkkær også er med i ejerkredsen. På Tueager 5 har virksomheden Skejby Privathospital også adresse.

Det er det andet hotel, som skyder op i Skejby i år.

Læs også Aarhus får nyt hotel i nord

Læs også Comwell-hotel skal – måske – have lillebror i midten af Aarhus (+)

Læs også Kaffekæde rykker ind i danskernes foretrukne bank





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder