Kaffekæde rykker ind i danskernes foretrukne bank

Når Espresso House om få dage slår dørene op til en ny kaffebar på Søndergade 15 – lige over for stormagasinet Salling i det centrale Aarhus – er det ikke just en traditionel beliggenhed for en kaffebar. Kaffekæden med vækstambitioner flytter nemlig ind hos Arbejdernes Landsbank.

– Vi vil gerne skabe en anderledes bank og har udviklet kundeuniverset AL², hvor vi tænker bank på en ny, åben og uformel måde ved at blande bank og cafémiljø. I sommer åbnede vi den første AL² sammen med konditorkæden Emmerys ved Nørreport i København, og det har været en stor succes, som vi gerne vil gentage i Aarhus, siger Henrik Schneller, facilitychef i Arbejdernes Landsbank.

Kaffebaren på Søndergade ligger i stueetagen, men loungemiljøet på 1. sal bliver åbent for alle – ikke blot kunder, men også andre, som bare vil hænge ud, nyde en kop kaffe, holde møde eller koble sin pc til wi-fi.

– Vi har i forvejen fem coffee shops i Aarhus, men synes, at det er en supergod mulighed for at prøve noget nyt, endda på en meget attraktiv beliggenhed med mange forbipasserende, siger store manager Louise Grosse fra Espresso House.

I AL²-afdelingerne har banken weekendåbent og lange åbningstider – ligesom kaffebaren. AL²-universet omfatter desuden en række kundearrangementer i lokalerne med servering fra samarbejdspartneren.

– Samarbejdet mellem Arbejdernes Landsbank og Espresso House samt Emmerys er udtryk for en ny tendens i detailhandlen, som i stigende grad blander forskellige koncepter – ikke mindst som modtræk til øget nethandel. Ved at samle flere tilbud på ét sted skaber man en bedre kundeoplevelse og et større kundeflow, og samtidig gør man det nemmere for kunden at få ordnet flere ting på en gang eller at kombinere hyggelige cafébesøg med mere praktiske gøremål. Vi er glade for at have bistået med at bringe parterne sammen om en fælles aftale, siger Frank Heskjær, retailchef i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Mæglervirksomheden har i forvejen et samarbejde med Arbejdernes Landsbank om at varetage salg, udlejning, vurdering og rådgivning om bankens lejemål og ejendomme.

Læs også Millennials: 64 procent vil have positivt aftryk på arbejdspladsen (+)

Læs også Designfirmaer rykker ind i showrooms på Kystvejen

Læs også Hines vil udvikle flere projekter indenfor retail, hotel og bolig

Læs også Flere og flere udbudte butikslokaler – og konkurrencen stiger

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder