PH Park i Hørsholm. Illustration: Cobe

Alle byggefelter solgt i Hørsholms PH Park

På et pressemøde onsdag aften i Hørsholm Kommune blev det kendt, at PH Park ApS, som har Nikolaj Duckert i spidsen, er køber af tre byggefelter til lejeboliger i PH Park. Desuden købte Ecovillage et byggefelt af kommunen i september, hvor der bofællesskabet Strømmen skal udvikles. Der er i de fire byggefelter tale om op mod 300 boliger.

– I dag er en rigtig god dag for Hørsholm Kommune og for byens udvikling. Jeg kan fortælle, at vi i går solgte de tre sidste byggefelter i PH Park. Det vil sige, at alle byggefelter er solgt og et nyt kapitel i kommunens byudviklingshistorie kan begynde, sagde borgmester Morten Slotved på pressemødet ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Udviklingsplanen for PH Park er udarbejdet af Hørsholm Kommune i samarbejde med Vandkunsten, Cobe, SLA og Cowi. Ambitionen er, at PH Park ’skal være med til at vise, hvordan Hørsholm Kommune bygger ny bydel med kvalitet og nytænkning’.

Den tidligere hospitalsgrund er blevet omdøbt til PH Park, fordi den knap 6 ha store grund på Usserød Kongevej ligger 700 m fra arkitekt Poul Henningsens hjem gennem næsten 20 år.

Læs også: Nye ejerlejligheder skal have dele-Tesla og hønsegård (+)

Læs også: Hørsholm-borgmester: Antal bud på PH Park er særdeles tilfredsstillende

Læs også: Første 70 boliger på vej i PH Park i Hørsholm





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder