Hjørring Kommune udbyder 13.000 kvm til byudvikling

Hjørring Kommune inviterer projektudviklere til at byde på opførelsen af en ny bydel i Hjørring By. Der er tale om udvikling af butikker, kultur, boliger, klimasikring og forskønnelse af den indre by, hvor natur skal være en del af forslaget.

Den nye bydel ligger tæt på grønne åndehuller, det nye Vendsyssel Teater, gågaden og Hjørring Togstation. Visionen er, at området skal transformeres til en ny og attraktiv bydel, der bidrager til at styrke ikke alene Hjørrings midtby men også Hjørrings rolle som kommunens hovedby.

Projektområdet, der er kendt som området ved ”Vestre Skole”, omfatter et cirka 13.000 kvm stort område og har senest været anvendt til bl.a. teater, musikskole, misbrugscenter samt børnehave. Arealet indeholder desuden en offentlig p-plads med 79 p-pladser. Området ønskes solgt og udviklet i forbindelse med, at ovennævnte funktioner flyttes.

Projektet udbydes til salg uden mindstepris. Bl.a. skal projektet medvirke til et kvalitetsløft af arealet og tilføre midtbyen nyt liv og nye kvaliteter. En ny lokalplan og kommuneplantillæg for arealerne vil blive udarbejdet i samarbejde med køber.

Læs også: Privatisering af Mjølnerparken: – Vi får en god pris, og investor får en god investering (+) 

Læs også: Hvidovre Kommune har planer om 80 meter højhus på nedslidt hjørne (+)

Læs også: Vinge Station skrumper – Henning Larsen-projekt droppet

Læs også: Per Schulze bliver ny udviklingschef i By & Havn





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder