Byejendommen på Studiestræde 10 i København K

EDC Poul Erik Bech mister erhvervsprofil

Erhvervsmægleren Jon Larsen siger efter 15 år hos EDC Poul Erik Bech tak for nu og fortsætter i stedet i lufthavnsbranchen, hvor han skal være business development manager hos Københavns Lufthavne. Her skal han være med til at sikre udvikling og udlejning af lufthavnens ejendomme og tomme arealer.

Jon Larsen startede som almindelig mægler, men har de seneste 6 år fungeret som erhvervsmægler, hvor han blandt andet har været med til at formidle ejendomme i København K.

– Jeg vil gerne sige tak til kunder og samarbejdspartnere samt til mine dejlige kollegaer, som alle har været med til at gøre hverdagen sjov og indholdsrig. Og også et tak til Poul Erik Bech for at  give mig mulighederne for konstant at lægge et nyt lag på min udvikling, skriver Jon Larsen på Linkedin.

Tidligere på året mistede Københavns Lufthavne deres business development manager Jørgen Jensen, som blev ansat som projektudviklingschef i Arkitektgruppen.

– Jeg havde egentlig ikke planer om at skifte fra lufthavnen lige nu, men en kop kaffe førte til, at der opstod en spændende mulighed hos Arkitektgruppen, som jeg følte, jeg ikke kunne sige nej til, sagde Jørgen Jensen ved den lejlighed.

Aktuelt: Nykredit vælger AP Pension til hovedsædebyggeri

Læs også: Ejendomsselskab køber fredet ejendom i København K

Læs også: Arkitektgruppen finder projektudviklingschef i Københavns Lufthavn (+)

Aktuelt: Tysk investor investerer for første gang i Danmark i 10 år – køber EY’s domicil





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder