Morten Jensen. Foto: Newsec Advisory

Ny adm. direktør i Newsec Advisory

Morten Jensen er udnævnt til adm. direktør for Newsec Advisory i Danmark. Han er tiltrådt pr. 1. marts 2019 og erstatter dermed Henrik Lyngskjold, der efter 12 succesfulde år har ønsket at forlade sin stilling.

– Jeg er stolt og glad for at kunne præsentere Morten Jensen som ny adm. direktør for Newsec Advisory i Danmark. Han er en kompetent leder og har i sin tidligere position vist, at han har en dyb forståelse for, hvordan man skaber vækst i et komplekst marked og opbygger langvarige relationer med kunderne. Jeg vil gerne takke Henrik Lyngskjold for den fantastiske udvikling af Newsec Advisory i hans år ved roret. Virksomheden er blevet stærkere og med et forbedret kundefokus. Jeg er overbevist om, at Morten vil kunne videreudvikle, hvad Henrik har opbygget, og lede Newsec til nye succeser, siger Max Barclay, der er chef for Newsec Advisory i Nordeuropa.

Morten Jensen har været direktør hos Newsec Advisory i Danmark siden 2015 og har tidligere haft en række ledende stillinger inden for ejendoms- og finansbranchen. Han har arbejdet inden for ejendomsbranchen siden år 2000, og han var bestyrelsesformand for RICS Danmark i årene 2011-2017. Han er født i 1973 og har en cand.merc. i Business Economics and Auditing fra Copenhagen Business School og blev statsautoriseret revisor i 2006. Han har også en Executive MBA fra Henley Management College.

– Jeg er beæret over at kunne overtage som adm. direktør for Newsec Advisory i Danmark efter Henrik Lyngskjold og få lov til at lede en virksomhed med passion og så stærke kompetencer. Vi ser et stort udviklingspotentiale i det danske ejendomsmarked generelt med øget interesse fra internationale investorer, og i særlig grad for Newsec med vores position som førende rådgiver på det nordiske marked. Jeg glæder mig til at samarbejde med Newsecs medarbejdere, bestyrelse og kunder om at skabe innovative løsninger og tage det næste skridt i Newsecs udvikling, siger Morten Jensen.

Aktuelt: Cofoco går ind i hotelbranchen med opkøb på Vesterbro

Aktuelt: FSB har fundet vinder af kontrakt til 3 milliarder kr.

Læs også: Investorer forventer fortsat god, men faldende kontorefterspørgsel i hovedstaden (+)

Læs også: Salg af Starks tidligere hovedkontor i Søborg fuldender Newsec-opgave på over 100.000 kvm (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder