FSB har fundet vinder af kontrakt til 3 milliarder kr.

Boligselskabet fsb har valgt Hjem, der består af NCC, Cowi og Rubow arkitekter, som strategisk partner.

Aftalen om strategisk partnerskab har en værdi af tre milliarder kroner og gælder de næste fire år med mulighed for to års forlængelse. Der er primært tale om renoveringer, helhedsplaner og også nybyggeri kan komme på tale.

Aftalen er et resultat af fsb’s ønske om at arbejde med et fast team af ingeniør, arkitekt og entreprenør over en årrække. Udbuddet er gennemført som et udbud med forhandling, hvor fsb har forhandlet med tre tilbudsgivere. Rammeaftalen er tildelt den tilbudsgiver, som har givet det økonomisk mest fordelagtige tilbud.

– Hjem har udvist en virkelig god forståelse for, hvad det vil sige at arbejde med almene boliger, siger fsb’s bygge- og udviklingschef Lone Zeeberg Nielsen.

Med det strategiske partnerskab med fagfolk fra de forskellige sektorer, der arbejder fast sammen, forventer fsb endnu bedre kvalitet i opgaveløsningen, en mere effektiv proces og mere nøjagtige budgetter og tidsplaner. En anden fordel ved det strategiske partnerskab er den viden bl.a. om fsb’s kvalitetskrav og beboerfokus, som et fast team af samarbejdspartnere vil få. Den viden kan de bygge videre på fra projekt til projekt.

Læs også: 108 ungdomsboliger på vej i København efter flere års forsinkelse

Læs også: FSB har fundet kandidater til kontrakt til op mod 3 milliarder kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder