Helle Bro Krogen. Foto: MT Højgaard

Kriseramt MT Højgaard mister koncerndirektør

Som led i revitaliseringsprocessen i MT Højgaard meddeler Helle Bro Krogen, at hun per 15. marts forlader stillingen som koncerndirektør og medlem af koncernledelsen i MT Højgaard.

Adm. koncerndirektør Anders Heine Jensen, MTH Group, fremhæver i den forbindelse, at Helle Bro Krogen gennem de seneste 11 år har spillet en stor rolle i udviklingen af ledere, medarbejdere og koncernens HR-processer.

– En af prioriteterne i revitaliseringsprocessen er at sikre den ledelsesmæssige forankring af de tiltag, der skal forbedre kvaliteten i vores tilbudsgivning og eksekvering af projekterne. HR-funktionen er en vigtig støttefunktion i arbejdet med at udvikle vores ledere og medarbejdere, og denne funktion vil fortsætte med samme dygtighed og med nye vinkler, ligesom vores fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed vil fortsætte med fuld styrke, så vi fastholder den gode udvikling på området, siger Anders Heine Jensen.

MTH Group, som består af MT Højgaard, Enemærke & Petersen, Lindpro, Scandi Byg og Ajos samt de delejede virksomheder Greenland Contractors og Seth, forventer et driftsresultat på 75 millioner kr. for 2019 og en koncernomsætning på 7 milliarder kr. Dermed er der udsigt til bedre tider efter 2018, hvor MTH Group landede et underskud på 559 millioner kr.

Læs mere i MTH Group lander 2018-underskud på 559 millioner kr.

Læs også Ny nedjustering: MTH Group forventer underskud på 550 millioner kr.

Læs også Uventet MgO-afgørelse: MTH Group nedjusterer forventninger til et underskud på 400 millioner kr.

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder