Færchhuset i Holstebro. Foto: Google Maps

Medie: Fritz Schur køber 5.200 kvm erhvervsejendom i Holstebro

Erhvervsmanden Fritz Schur kan nu også kalde sig ejer af Færchhuset i det centrale Holstebro. Således har han via et konkursbo overtaget den 5.211 store erhvervsejendom med over 25 lejere, skriver Dagbladet Holstebro. Det sker, efter ejendommen har været til salg hos CBRE for 55 millioner kr. siden maj 2018.

Advokat Niels Skovgård Larsen købt ejendommen af Færch-familien i 2006 for 80 millioner kr., men døde i september 2017. Efter hans død overtog hustruen Kirsten S. Larsen ejendommen, men gælden oversteg værdierne, og hun begærede sit firma konkurs 5. oktober 2018.

Det er advokat Henrik Selchau Poulsen fra advokatfirmaet Bruun & Hjejle, som har været kurator i sagen, og han bekræfter over for Dagbladet Holstebro, at han har solgt Færchhuset fra konkursboet. Han vil ikke oplyse salgsprisen eller bekræfte køber af ejendommen, som Fritz Schur – ifølge Dagbladet Holstebro – overtager 1. marts.

Færchhuset blev oprindeligt opført som tobaksfabrik, efter Rasmus Færch etablerede en tobaksfabrik i byen, som indtil sidst i 1960’erne var en af landets største med omkring 1.300 ansatte.

Læs også Heimstaden-opkøb indtager tre forskellige topplaceringer på ny transaktionsliste (+)

Læs også Salg af Starks tidligere hovedkontor i Søborg fuldender Newsec-opgave på over 100.000 kvm (+)

Læs også PFA’s rekordopkøb reduceret med milliardbeløb (+)

Læs også Benchmark: Ejendomme i Storkøbenhavn gav 8,9 procent i 2018

Læs også Overraskende begyndelse på årets boligsalg (+)

Læs flere nyheder om transaktioner her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder