Niels Jørgensen er bestyrelsesformand i Lintrup & Norgart

Ny formand for Lintrup & Norgart er Vice President i Lego

Lintrup & Norgart får Niels Jørgensen fra Lego-koncernen og tidligere topchef for spiludvikleren IO Interactive som ny bestyrelsesformand.

Således sætter Niels Jørgensen sig efter syv år i bestyrelsen for den københavnske erhvervsmæglervirksomhed sig i formandsstolen. Han blev uddannet som jurist som 24-årig og har siden 2013 været Vice President i Lego-koncernen. Inden var han en årrække finansdirektør og senere topchef i IO Interactive, der satte Danmark på computerspil-verdenskortet med Hitman, som også er filmatiseret. I IO Interactive-tiden mødte han Lintrup & Norgart, da den voksende spiludvikler skulle have nye lokaler.

– Som ny formand ser jeg frem til vores strategiproces; den nuværende strategi løber til og med 2019, men vi har nået de langsigtede omsætningsmål flere år før tid, blandt andet i kraft af en udvidet palet af ydelser og rådgivning, siger Niels Jørgensen, der har en fortid som elitespiller i håndbold og har fremhævet tidligere håndboldlandsholdstræner Ulrik Wilbek som et ledelsesforbillede.

Niels Jørgensen er opvokset i Brønshøj, men bor i dag med sin hustru og parrets to børn i Paris som del af Lego-jobbet, hvor han er landechef for Frankrig, Spanien og Portugal.

Niels Jørgensen er bror til Morten Hübbe, der er topchef i forsikringskoncernen Tryg.

Nyt bestyrelsesmedlem og partnerkredsen
Partner og adm. direktør Stig Lintrup er selvsagt glad for, at Niels Jørgensen har takket ja til formandsposten:

Bestyrelsesmedlem Mikkel Primdal Kæregaard, Lintrup & Norgart

– De senere år har vi internt udbygget virksomhedens kompetencer ved at ansætte flere tunge profiler fra ejendomsbranchen, og derfor har vi i bestyrelsen brug for erfarne kræfter, der kan supplere med strategisk og forretningsmæssig indsigt. Her kan Niels Jørgensen i høj grad bidrage med sin store erfaring og sit solide overblik, ikke mindst, når vi skal lægge ny strategi.

Hos Lintrup & Norgart er Mikkel Primdal Kæregaard samtidig indtrådt i bestyrelsen. Han er både partner og bestyrelsesformand for advokatselskabet Horten.

Derudover er partnerkredsen repræsenteret i bestyrelsen af Susan Hellner Lintrup. De øvrige partnere er grundlæggerne Stig Lintrup og Jesper Norgart samt Peter Back og Thomas Wenzell Olesen.

De senere år har Lintrup & Norgart udbygget sit oprindelige speciale, kontorudlejninger i Storkøbenhavn, med at formidle salg af investeringsejendomme.

Læs også Overraskende begyndelse på årets boligsalg (+)

Læs også Benchmark: Ejendomme i Storkøbenhavn gav 8,9 procent i 2018

Læs også Mæglere med en række bud på markedsudviklingen i 2019 (+)

Læs også Mæglere ser vidt forskelligt på transaktionsudviklingen i 2019 (+)

Læs også Travlt 2018 sluttede med stærk slutspurt for mæglere (+)

Læs navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder