PH Park i Hørsholm. Illustration: Cobe

Hørsholm-borgmester: Antal bud på PH Park er særdeles tilfredsstillende

Der er stor tilfredshed at spore hos borgmester Morten Slotved (K), Hørsholm Kommune, efter kommunens udbud af parcel 1, 3 og 4 i PH Park-projekt sluttede 29. januar.

– Hørsholm Kommune har modtaget et særdeles tilfredsstillende antal bud på parceller i PH Park. Nogle tilbudsgivere har budt på alle parcellerne, mens andre tilbudsgivere kun har budt på én eller to parceller, siger borgmesteren.

Han udtaler sig på nuværende tidspunkt ikke yderligere om det eksakte antal bud af hensyn til kommunes forhandlingsposition.

Hørsholm Kommune vil bruge det næste stykke tid på at gennemgå buddene, hvorefter Økonomiudvalget bliver forelagt de udvalgte bud den 21. februar.

Som Estate Media tidligere har skrevet, gik Hørsholm Kommunes planer om et nyt boligområde med i alt 250 boliger på den tidligere hospitalsgrund i Hørsholm i begyndelsen ikke helt efter planen.

Læs også Første 70 boliger på vej i PH Park i Hørsholm

Startvanskeligheder
Udviklingsplanen for PH Park er udarbejdet af Hørsholm Kommune i samarbejde med Vandkunsten, Cobe, SLA og Cowi. Ambitionen er, at PH Park ”skal være med til at vise, hvordan Hørsholm Kommune bygger ny bydel med kvalitet og nytænkning.”

Den tidligere hospitalsgrund er blevet omdøbt til PH Park, da den knap 6 ha store grund på Usserød Kongevej ligger 700 meter fra arkitekt Poul Henningsens hjem gennem næsten 20 år.

Et centralt, strategisk greb i udviklingsplanen er, at Hørsholm Kommune etablerer et sølandskab, inden de første boliger er bygget.

Da kommunen i februar 2018 udbød de første 2 af i alt 4 byggefelter, var forventningen at indgå kontrakter med vinderne af disse udbud inden sommerferien – og at de første beboere kunne flytte ind i 2020.

Læs mere i Hørsholm-borgmester ærgerlig over svag interesse for PH Park (+)

Læs også Ringe interesse for nyt boligområde i Hørsholm udskyder udbud





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder