PFA’s kommende kollegium på Lindholm Brygge 35 i Nørresundby. Illustration: Arkitema Architects

PFA ombygger kontorbygning til kollegium med 220 værelser i Aalborg

PFA har nu fundet ud af, hvor pensionsselskabets kollegium med 220 boliger i Aalborg skal ligge – på Lindholm Brygge 35 i Nørresundby.

Ejendomsdirektør i PFA, Michael Bruhn, ser frem til at påbegynde ombygningen af den nuværende kontorbygning til kollegium:

– Flere og flere unge mennesker vælger at læse på ungdoms- og videregående uddannelser. Det er meget positivt, men det skaber også pres på boligmassen efter egnede boliger i større byer som Aalborg, der kan betales på et studiebudget.

PFA forventer, at det kommende kollegium er klar til indflytning i april 2020.

Alle værelser får eget bad og toilet, men der er fælles køkkener. Dertil kommer en række andre fælles faciliteter såsom læsesal og fitnessrum. Kollegiet kommer til at rumme værelser på mellem 13 og 26 kvm.

Kollegier for over 1 milliard kr.
Som et led i markeringen af PFA’s 100-årsfødselsdag i 2017 besluttede PFA at bygge fire kollegier i landets største studiebyer – København, Odense, Aalborg og Aarhus.

I 2018 begyndte byggeriet af det første kollegie i Odense, og nu er turen kommet til Aalborg, hvor Arkitema Architects har slået stregerne.

PFA oplyser til Estate Media, at selskabet ikke opgør investeringerne i de enkelte kollegier, men samlet er der tale om over 1 milliard kr. fordelt på de fire kollegier, som PFA bygger.

Læs også PFA bygger fire boligtårne i Kolding med 208 boliger

Læs også PFA tager første skridt til 324 nye boliger i Vejle og Randers

Læs også PFA-ejendomme for 70 milliarder kr. sikrer nyt milliardafkast (+)

Læs også PFA og partner bygger logistikcenter på 28.000 kvm ved Fredericia

Læs mange flere nyheder om Aalborg her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder