Christian Fladeland.
Christian Fladeland

Christian Fladeland ny CIO i Heimstaden

Christian Fladeland, den yngste af de 13 partnere i Colliers, forlader Colliers til fordel for et job som Chief Investment Officer hos Heimstaden. Han kom til det daværende Sadolin & Albæk for 12 år siden.

– Trods sin ringe alder er Christian Fladeland anerkendt som en af branchens stærkeste profiler. Han forstærker Heimstaden-holdet som en blanding af Zlatan og Messi. Bedre kan det ikke blive, siger adm. direktør Patrik Hall, Heimstaden.

Udover at Christian Fladeland får ansvar for den eksisterende investeringsafdeling med 10 ansatte i Sverige og Norge skal han etablere en ny investeringsafdeling for hele Heimstaden-koncernen i København og rekruttere 10-12 ansatte i løbet af 2019. Ambitionen er at bygge Europas stærkeste investeringsteam for køb og udvikling af boligejendomme.

Først og fremmest kommer fokus til at være på Skandinavien og Nordeuropa, men med tiden kommer andre dele af Europa og verden også til at omfattes af investeringsafdelingen.

– Vi kunne ikke have ansat en bedre leder for vores investeringsvirksomhed end Christian Fladeland, siger Patrik Hall, Heimstaden.

– Christian deler vores vision om at forenkle og forbedre hverdagen for vores lejere, og han ved, at vi i Heimstaden investerer både med hjerte og hjerne. Vi køber og udvikler ejendomme, som er gode boliger for vores lejere, og som samtidig støtter vores langsigtede ambitioner på miljøets område og giver attraktive risikojusterede afkast.

Christian Fladeland og Peter Winther
Christian Fladeland har været i Sadolin & Albæk i 12 år, og han glæder sig naturligt nok til sin nye rolle.

– Fredensborg og Ivar Tollefsen udgør en beslutningskraftig og meget kompetent ejer og i kombination med en stor investeringskapacitet skaber det unikke muligheder for at lede en investeringsafdeling med globalt udsyn. Jeg glæder mig til at skabe et team, der operationelt, analytisk og finansielt er best-in-class, siger Christian Fladeland.

Adm. direktør Peter Winther, Colliers, er ked af at miste Christian Fladeland i partnerkredsen til en stilling hos en af kunderne. Colliers har solgt en række ejendomme til Heimstaden.

– Det er altid ærgerligt at miste gode medarbejdere. Når det så er sagt, så må vi have forståelse for, at Christian vælger at sige ja til en topstilling i et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, ovenikøbet en af vores gode kunder. Han startede hos os som studerende, og at han i en alder af 32 år i kraft af sit store talent, men også de muligheder, vi har givet ham, har kvalificeret sig til sådan et job, det glæder mig oprigtigt.

Christian Fladeland tiltræder hos Heimstaden den 16. januar.

Det svenske ejendomsselskab har som majoritetsejer det norske investeringsselskab Fredensborg, der er kontrolleret af investoren Ivar Tollefsen. De andre primære ejere af Heimstaden er de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension.

Heimstadens første danske ejendomsinvestering var i 2014 – under Fredensborg frem til 2017.

Læs også Flere nye transaktioner røg ind på top 10 i årets sidste dage (+)

Seneste navnenyheder:

Camilla van Deurs bliver ny stadsarkitekt i København

Arkitema udvider partnerkreds kraftigt med nye titler

Ikano ansætter byggechef og seniorprojektudvikler

RED henter associeret partner og marketingchef i Newsec

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder