Adm. direktør Dariush Rezai, Sweco Danmark. Foto: Sweco

Sweco-direktør klar til flere opkøb

Sweco, som i 2018 indtog øverste plads på listen over Nordens største ingeniørvirksomheder foran ÅF og Rambøll som henholdsvis nummer to og tre, er klar til flere opkøb efter i begyndelsen af 2018 at have vakt opsigt med overtagelse af Årstiderne Arkitekter.

– Opkøb er vigtigt for os, fordi vi har en ambition om at blive førende i Danmark. Før vi selv mener, vi kan kalde os det, skal vi vokse væsentligt, siger adm. direktør Dariush Rezai, Sweco Danmark, til Finans.

Læs også Sweco køber Årstiderne Arkitekter

Læs også Cowi køber Arkitema

Sweco vil vokse organisk og via opkøb. Ifølge direktøren for Sweco i Danmark har ingeniør- og arkitektrådgivningsvirksomheden ikke sat et mål og en deadline for sine opkøb.

Sweco Danmark, der siden april 2017 har haft adm. direktør Dariush Rezai i spidsen, landede i 2017 et årsresultat på 35 millioner kr. mod et overskud på 57 millioner i 2016. I 2017 opnåede den danske forretning af rådgivningsvirksomheden en nettoomsætning på 1.048 millioner kr. mod 1.096 millioner i 2016.

Læs også Sweco henter markedschef i Moe til ny Design Hovedstaden-afdeling (+)

Læs også Sweco topper listen over største ingeniørvirksomheder i Norden

Læs også Ingeniørvirksomheders vækst i Danmark flader ud

Læs også Rådgivende ingeniører: Kraftig opbremsning i østdansk boligbyggeri

Læs også Sweco finder direktør til ny Design Hovedstaden-afdeling

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder