Adm. direktør Lars-Peter Søbye, Cowi, og adm. direktør Peter Hartmann Berg, Arkitema Architects, ved underskriftceremonien. Foto: Jonas Christian Dackås Steene

Cowis opkøb af Arkitema lyngodkendt

Cowi har fået Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse af virksomhedens overtagelse af Arkitema Architects. Det sker, efter rådgivningsvirksomheden med hovedkontor i Lyngby 29. november breakede nyheden om opkøbet af Arkitema Architects for et trecifret millionbeløb.

– Det glæder mig meget, at vi allerede har fået den officielle godkendelse. Det betyder, at vi allerede fra begyndelsen af det nye år kan tilbyde kunderne integreret rådgivning. Det ser vi meget frem til, siger adm. direktør Lars-Peter Søbye, Cowi.

Cowi når med købet op på cirka 7.250 medarbejdere, hvoraf Arkitema udgør cirka 550. Arkitema indgår i Cowi som en selvstændig forretningsenhed, beholder sit navn og forbliver på sine eksisterende domiciler.

Læs mere i Cowi køber Arkitema

Læs også Ugen i Ejendom: Farvel til Danmarks største arkitektfirma

Læs også Cowi-opkøb af Arkitema vakte mest opsigt i november

Læs også Cowi henter tidligere minister til chefstilling





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder