Peter Norvig. Foto: Arkivfoto

Pensiondanmark dropper samarbejde med Peter Norvig og Living Homes

Det får konsekvens for det københavnske mæglerselskab Living Homes, at Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere i sidste uge fratog Peter Norvigs ret til at kalde sig ejendomsmægler.

Således skriver dagbladet Børsen, at Pensiondanmark har droppet samarbejdet med Living Homes, hvor Peter Norvig er ansat.

– Pensiondanmark benytter i dag to ejendomsmæglerselskaber på Havnebryggen, men vi stopper samarbejdet med Living Homes. Living Homes har som selskab flere ejendomsmæglere, siger ejendomsdirektør Marius Møller, Pensiondanmark, til Børsen.

Hos Living Homes fremhæver Peter Norvig, at fratagelsen alene gælder frem til april 2019.

– Vi er utroligt kede af at stoppe samarbejdet, idet vi gennem mange år har haft et for begge parter godt og frugtbart samarbejde, siger Peter Norvig til Børsen.

Bødestørrelser
Af en kendelse fra Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, der er stadfæstet af Københavns Byret, fremgår det ifølge Børsen, at Peter Norvig personligt får en bøde på 75.000 kr., mens Living Homes skal betale op med 200.000 kr. i bøde for at smøle med tilbagebetaling af deposita i forbindelse med projektsalg af lejligheder.

På Living Homes’ hjemmeside præsenteres Peter Norvig som ”den daglige kontaktperson hos Living Homes.”

Læs mere i Peter Norvig frataget retten til at kalde sig ejendomsmægler





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder