Dampfærgevej på Østerbro

Sirius Advokater overtager 2.500 kvm domicil på Østerbro efter Mærsk

15. november flytter Sirius Advokater fra Strøget til Dampfærgevej på Østerbro i København. Det sker som følge af en kraftig vækst i medarbejderantallet de seneste år.

I 2013 havde advokatfirmaet 32 medarbejdere. I dag er tallet 58.

Til Estate Media oplyser Sirius Advokater, at firmaet overtager det nye 2.500 kvm store lejemål efter A.P. Møller – Mærsk i ejendommen ejet af Jeudan.

– Vi arbejder med en meget bevidst vækststrategi, hvor vi i de seneste år har haft fokus på at vækste i produktionsapparatet frem for i partnerkredsen. Det betyder, at vi de sidste fem år næsten har fordoblet antallet af medarbejdere, mens partnerkredsen er den samme. Man kan sige, at vi er vækstet ud af Strøget, siger bestyrelsesformand, stifter og partner Pernille Backhausen, Sirius Advokater, som går efter at udbygge medarbejderantallet med 20 personer.

Aarstiderne Arkitekter har været med til at genskabe den autentiske pakhusstemning i lokalerne på Dampfærgevej, som om få dage er Sirius Advokaters nye domicil.

Jeudan har de seneste år opkøbt adskillige ejendomme i området.

Læs også Markant fald i antallet af tomme kontorer i Sydjylland

Læs også Byggeri af Carlsberg Byens største enkeltstående erhvervsdomicil går i gang

Læs også Nykredit bygger nyt hovedkontor på 28.000 kvm i Københavns Nordhavn (+)

Læs også By & Havn-direktør glæder sig over grundsalg til Nykredit

Læs også Nye områder topper listen over dyreste kontorer

Læs mange flere nyheder om kontorer her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder