Tornhøjcentret i Aalborg Øst – her opfører Dansk Boligbyg nu i totalentreprise 156 boliger samt en Netto-dagligvarebutik, en lægeklinik og et erhvervslejemål for en privat bygherre. Illustration: C.F. Møller Architects

Privat bygherre bygger 156 boliger i nyt center i Aalborg

Det nedrevne Tornhøjcentret genopstår i en ny udgave i form af 156 boliger, Netto-butik, lægeklinik og et erhvervslejemål på Tornhøjvej i Aalborg Øst.

Det sker, når Dansk Boligbygs Aalborg-afdeling i totalentreprise for en privat bygherre opfører 13.200 kvm. Byggetiden er sat frem til medio 2020 – med aflevering af første etape ved udgangen af 2019.

Estate Media kan oplyse, at bygherren er Citybyg ved Robert Gade Madsen, som ikke ønsker at oplyse entreprisesummen.

Jord- og betonarbejderne er begyndt, og umiddelbart efter jul begynder montagen af betonelementer. Byggeriet opføres i henholdsvis 4, 5 og 6 etager, primært med erhverv i stueplan og lejligheder på etagerne.

Facaderne bliver en kombination af teglsten og facadepuds med svalegange i beton. Lejlighederne bliver med egen altan eller terrasse. Byggeriet udføres med delvis kælder indrettet med depotrum til lejemålene.

C.F. Møller Architects har slået stregerne, ingeniørfirma er Akademiingeniør Svend Poulsen, mens bygherrerådgiver er Brix & Kamp.

Læs også A. Enggaards P-hus præmieres af Aalborg Kommune

Læs også Første grund solgt i ny Aalborg-bydel med op til 4.000 boliger

Læs også Nordjysk herregård solgt i årets største bolighandel med én bolig

Læs også Aalborg Lufthavn udvider med hangar samt lager- og kontorfaciliteter

Læs også 694 millioner kr. til ny lægeskole i Aalborg

Læs mange flere nyheder om Aalborg her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder