A. Enggaards P-hus præmieres af Aalborg Kommune

Komiteen for bygningspræmiering i Aalborg har i 2018 valgt at præmiere p-huset Østre Havnegade, der er bygget af A. Enggaard med ingeniørhjælp fra Niras og tegninger fra Sandberg Arkitekter.

Prisen er et bevis på, at det er lykkes at gøre noget pænt ud af et p-hus, der er udført efter et forholdsvist låst og modulært standardsystem. Det er med sit lette udtryk i facaden blevet mere end en bygning, der løser et parkeringsbehov.

Desuden er renoveringen af handelsstrøget på Nørregade, som Cobe har stået for, præmieret.
– Et involverende samarbejde i Nørregade om gadens fremtidige udformning har været med til at definere gadens nye identitet. Den lyse granitbelægning, brugen af flere grønne elementer og smukt byinventar har revitaliseret gadestrækningen, så den fremstår attraktiv og inviterende, lyder det bl.a. i motiveringen.
Derudover har Vandkunsten og Marianne Levinsen Landskab vundet præmiering for udførelsen af byrummet ved Tornhøj, hvor et kedeligt stiforløb er blevet til et forløb af oplevelser.
Også Norconsult har fået præmiering for renovationen af boligkvarteret Grønnegården.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder