Samtidig med overtagelsen af Administrea flytter 360 North til nye og større lokaler. De hidtidige kontorer i Valby bliver i september skiftet ud med lokaler i Portland Towers i Københavns Nordhavn, hvor 360 North nu sidder på hele 9. etage. Administrea flytter fra Herlev

Ejendomsforvalteren 360 North køber Administrea

Konsolideringen fortsætter inden for ejendomsforvaltere, efter ejendomsforvaltningsselskabet Deas for nylig meddelte at overtage Nordea Ejendomme med en ejendomsportefølje på cirka 22 milliarder kr.

Således oplyser 360 North, at ejendomsforvaltningsselskabet har købt det mellemstore ejendomsadministrationsselskab Administrea. Opkøbet ”er et led i en strategisk målsætning om at sikre, at 360 North skal være førende på alle parametre af ejendomsinvestering og -administration”.

Lavpraktisk betyder overtagelsen, at 360 Norths 53 medarbejdere bliver udvidet med 25 medarbejdere, når 360 North køber og overtager Administrea.

– Med opkøbet af Administrea sikrer vi en fortsat professionalisering af 360 Norths ejendomsadministration. Vi har de seneste år investeret massivt i attraktivt beliggende boliger i København og på Frederiksberg og opbygget en portefølje af kvalitetsejendomme.

– Vi er langt fra færdige med at investere, og fordi vi er dybt optagede af også fremadrettet at skabe de bedste rammer for vores lejere og tilbyde en service i særklasse, har vi haft brug for at tilknytte markedets førende ejendomsadministratorer. Det er afgørende for os, at vores lejere altid føler, at vi tager vare på deres hjem på en ordentlig og respektfuld måde, siger investeringsdirektør i 360 North, Nils Jansson.

Ingen af parterne ønsker at afsløre, hvad 360 North har betalt for at overtage Administrea.

Læs også Deas køber ejendomsforvaltningsselskab med portefølje på 22 milliarder kr.

Læs også Deas-direktør: Vores opkøb af Nordea Ejendomme er super vigtigt (+)

Flytter sammen til Portland Towers
Adm. direktør i Administrea, Gitte Krigbaum, glæder sig til fremtiden:

– Jeg er stolt over, at 360 North har ønsket at købe Administrea og samtidig ansætte vores dygtige folk. Det har været vigtigt for mig at sælge til et firma, der deler vores filosofi om aldrig at gå på kompromis med kvaliteten og altid levere et højt serviceniveau. Det er tilfældet med 360 North, og jeg glæder mig til at blive en del af det.

Samtidig med overtagelsen af Administrea flytter 360 North til nye og større lokaler. De hidtidige kontorer i Valby bliver i september skiftet ud med lokaler i Portland Towers i Københavns Nordhavn, hvor 360 North nu sidder på hele 9. etage i det 59 meter høje kontordomicil.

Administrea flytter til Portland Towers fra Herlev.

Læs også Ny chef for ejendomsadvokater satser på unge mennesker

Læs også LEA Ejendomspartner åbner kontor i Odense med erfarne folk

Læs også John R. Frederiksen stopper som præsident for europæisk lobbyforening

Læs også Industriens Pension finder ejendomsinvesteringschef i ATP Ejendomme

Læs også NCC opsplitter sit største forretningsområde – og får ansvarlig dansker

Læs også By & Havn mister sekretariats- og udviklingschef til rådgivningsvirksomhed (+)

Læs også Nybolig Erhverv-mægler sælger forretning

Læs også Direktør for Nybolig Erhverv stopper efter 7 måneder – Erik Andresen tager over

Læs også Torben Modvig stopper i Bonava ved årets udgang – har fået nyt topjob

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder