Bestseller har tidligere offentliggjort denne Illustration af ”Bestseller Village & Tower”-projektet, som Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen står bag i udkanten af Brande. Illustration: Bestseller

Byråd tager stilling til Bestseller-by på 645.000 kvm

I dag, mandag, tager byrådet i Ikast-Brande Kommune stilling til ”Bestseller Village & Tower”-projektet, som Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen står bag.

Byrådet kan sende projektet i offentlig høring – og hvis alt går efter Anders Holch Povlsens plan, er projektet vedtaget i december og kan påbegyndes i 2019.

Det skriver Finans.

Den nye bydel i udkanten af Brande skal stå klar i 2023 og er planlagt til at blive 645.000 kvm, hvilket svarer til 88 fodboldbaner, hvoraf omkring en tredjedel skal være bebygget i første omgang. Det er næsten dobbelt så stort, som der tidligere har været annonceret, skriver Finans.

Mediet har spurgt Bestseller, om de 317 meter fortsat er højden på skyskraberen, men Bestseller ønsker ikke at gå i detaljer om de enkelte bygninger.

– På det nuværende projektstadie er højden projekteret ikke langt derfra, siger Anders Krogh, projektansvarlig i Bestseller, til Finans.

Bestseller vil finansiere hele den nye bydel, men vil ikke oplyse den estimerede projektpris.

Læs også Store planer hos Bestseller: Brande får højhus på over 200 meter





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder