Bestseller har længe barslet med et nyt forretningskoncept i Brande (foto: Bestseller)

Store planer hos Bestseller: Brande får højhus på over 200 meter

Brande får et tydeligt vartegn, som vidner om byens mange erhvervssucceser. En af Danmarks største virksomheder Bestseller har hovedkvarter i den midtjyske by og vil nu opføre Danmarks hidtil højeste bygning – et hotel og boligkompleks på over 200 meter.

– Byggeprojektet skal ses som en investering i Brande, og højhuset skal være ikonet for udvidelsen. Det bliver et vartegn som sætter Brande på kortet, men kommer også til at være en arkitektonisk attraktion, der skal huse hotelgæster, studerende og andre af bygningens brugere, siger Hans Ulbrichsen fra Brande Handelsstandsforening.

Højhuset skal placeres i en outlet-by med op mod 30 butikker, som skal udgøres af Bestseller-brands og andre ikke beklædningsrelaterede butikker. Desuden skal Bestseller have kontor i bydelen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder