Ejendommen på Gran Via 30 - gaden er en af de største butiksgader i Madrid, hvor flere store, internationale brands ligger. Foto: Thor Equities

PFA køber 4.800 kvm ”high street retail”-ejendom i Madrid

PFA har sammen med den amerikanske kapitalfond Thor Equities købt en cirka 4.800 kvm stor ”high street retail”-ejendom i Madrid centrum.

Ejendommen på gaden Gran Via anvendes i dag til butikker i stuen, på 1. salen og i kælderen, mens de 9 øverste etager nu skal re-positioneres, oplyser PFA, der ikke er meget for at afsløre den eksakte pris – der er dog tale om en trecifret millioninvestering.

– Det er en meget spændende ejendom med et miks af anvendelse, der blandt andet spiller ind i de internationale megatrends såsom urbanisering. Der er rigtig gode muligheder for yderligere optimering af ejendommen, og vi venter at få et godt afkast til vores kunder igennem realisering af potentialet. Investeringen giver os samtidig erfaring fra et ejendomsmarked i vækst, siger ejendomsdirektør i PFA, Michael Bruhn.

PFA meldte i foråret, at pensionsselskabet frem mod 2022 vil øge andelen af udenlandske ejendomsinvesteringer markant, og strategien er blandt andet blevet eksekveret med en rekordstor ejendomsinvestering på godt 6,6 milliarder kr. i tyske boliger offentliggjort i august.

Læs mere i PFA investerer 6,6 milliarder kr. i ejendomme i 15 tyske byer

Læs også Jeudans milliardkøb af PwC-domicil topper listen over største transaktioner (+)

Læs også PFA og Topdanmark køber 4-stjernet hotel i Carlsberg Byen

Læs mange flere nyheder om transaktioner her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder